Please help make my dream come true. I will be ever so thankful

Kære ven eller ven af min ven.

 

Mit livs drøm er at flytte til City, dvs københavn K. Jeg har en dejlig stor to værelses lejlighed på Østerbro. 69m2 med to altaner. det er en dejlig leje lejlighed, men jeg trives ikke. jeg har altaner, men jeg bruger dem ikke. Lejligheden er maget lyst, men jeg kan bedst lide det mørkt. dejlig stille kvarteret (lige på sankt kjelds plads) men jeg vil have støj. Stor køkkenet, men jeg laver ikke mad. Lejlighed er nyrenoveret, men jeg kan lide det gamle charme. Jeg vil heller have noget der er maget mindre og jeg er ligeglæde om den er i dårlig stand og i kælderen, bare den er i city hvor jeg kan kikke på folk og gå bare lidt til det næste cafe.

 

Jeg vil være så taknemlig hvis du kan sende denne mail videre til dine venner og bekendte på facebook eller mail. Jeg har det håb at nogen derude vil gerne bytte med mig.

 

jeg er så taknemlig for din hælp

 

Kindly og håbefuld

 

Ashley

 

 

Haves

Dejlig 2V med to altaner på Østerbro

Min lejlighed ligger på tredje sal af en velholdt funkisejendom med fri udsigt over Sankt Kjelds Plads og har sol hele dagen. Udsigten og loftshøjden på 2.8 meter giver den rummelige to-værelses en rummelig følelse

 

De 69 m2 er fordelt på stue og soveværelse med udsigt over pladsen samt spisekøkken med udsigt over det store gårdmiljø. Derudover er der et rummeligt brusebadeværelse med brus og vaskemaskine. Både bad og køkken blev totalrenoveret for 5 år siden, og lejligheden fremstår generelt i flot stand med afhøvlede trægulve.

 

Fra spisekøkkenet er der adgang til en ny glasoverdækket altan med morgen- og formiddagssol, mens stuen har adgang til en altan med eftermiddags- og aftensol.

 

Den kommende metrostation Vibenhus er to gader væk, og skole og indkøb ligger lige rundt om hjørnet. Sankt Kjelds Plads er udset til det første “klimakvarter” i København og bliver i den forbindelse omlagt til et grønt rekreativt område. Projektet ventes færdigt i slutningen af 2018. Huslejen er 5400 kr. eksklusiv   varme.

 

 

Ønskes

Lejlighed i København K,

Stand og størrelse er mindre væsenligt, blot lejligheden ligger centralt i København. Kælderlejlighed har også interesse.

 

 

Om mig

Inkarneret storbymenneske i eksil

Jeg er 50 år, antropolog af uddannelse og globetrotter af natur med 99 lande i bagagen. Jeg trives med nye oplevelser og liv omkring mig og vil helst have det lige uden for min gadedør. Når jeg ikke rejser, er jeg udpræget hjemmemenneske og en stille og rolig lejer.

 

Jeg kommer oprindeligt fra USA, men har boet i København i 27 år. Igennem årene har jeg haft adresse mange steder i byen, men jeg har altid følt mig hjemme i centrum.